IMG_20180315_225823_916_edited.jpg
20200511_140416_20200517144834764.jpg
P1050112.jpg

TABUNOA

Visio ja missio taiteen takana

20200808_232359_0000.png

Tabunoa tarkoitus on tarjota tila, missä nainen saa kokea itsensä uudella tapaa ja astua uuteen. Jossa naisen tarinat ovat värejä iholla ja polttovoimaa sielussa. Jossa nainen saa valita olla voimakas ja voimaantua omilla ehdoillaan, sekä astua eteenpäin rohkeasti kokonaisempana, kantaen värinsä, kehonsa ja elämänsä taiteena.

Tabunoan ytimessä on tukea naisen itsevarmuutta.

 

Tämän lisäksi, yksittäisten maalaussessioiden ja tarinoiden kautta on tarkoitus "maalailla" kokonaiskuvaa siitä, millaista on olla kokonainen ja itsevarma nainen, omassa voimassaan tyytyväinen, omanlainen ja monenlainen, ainutlaatuinen. Tarkoitus on tutkia, millaisia tarinoita ja toiveita naiset tuovat maalauksiin ja mitä naiseus tahtoo ilmentää tässä hetkessä.

 

 Toivon, että tämä projekti voisi vastata kysymyksiin omalla taiteellisella tavallaan ja yksi nainen kerrallaan.

Sen lisäksi, että yksittäisten naisten tarinoiden näkyväksi tekeminen on antoisaa minulle ja heille itselleen, niiden tarkoitus on myös voimauttaa noiden tarinoiden vastaanottajia eli toisia naisia, miksei miehiäkin.
 

Siksi minusta on ihanaa olla osa yhteisöjä, joissa nuo tarinat pääsevät esiin ja näkyväksi tavalla, joka kaikille mielekäs.

Tulen jakamaan tätä matkaa blogi kirjoittelun muodossa Naiseuden voima nettiyhteisössä ja toinenkin yhteistyö kuvio on tulossa kehiin...

 

Haluan tarkentaa vielä tässä, että itsessään kuvien jakaminen ei ole tärkeintä tai edes pääosassa, vaan voimaantuminen, nainen ja hänen tarinansa. Mutta samalla, kuin "ohimennen" projekti ottaa kantaa naisen kehon esittämiseen ja sen tapaan, naisen identiteettiin ja yhteiskunnallisiin merkityksiin. Media on täynnä naisen kehon kuvia, mutta suurin osa niistä on tehty miehistä silmää varten ja miestä miellyttämään tai markkinointi tarkoituksiin. Siksi kuvien ja maalausten, joissa nainen määrittelee sen sisällön ja merkityksen, sekä päättää itse omista kuvistaan, sekä niiden jakamisesta tai huomaa; ei-jakamisesta on myös radikaali teko, jonka koen tuovan tarpeellista vastavoimaa juurtuneihin tapoihin nähdä naisenkeho jonkun toisen omaisuutena tai esineenä.

Joten Tabunoa nuo kutoo yhteen maalauksia, kuvia, tarinoita, naisia, voimaantumista ja vaikuttamista, sekä ennen kaikkea tuo esiin inspiroivaa naiseutta, joka uskaltaa ja on vahvasti omassa itsessään ja on sitä kautta itseä ja toisia varten aidolla tavalla, aidosta paikasta.

Sinä ehkä tahdot olla tässä mukana vain itseäsi varten, jolloin kuvasi ja tarinasi jää "metsän peittoon" TAI ehkä juuri haluat olla osa tätä laajempaa ideaa ja voimme yhdessä rakentaa ja jakaa tarinan, minkä on tarkoitus tulla näkyväksi.

Valinta on Sinun, kehosi on Sinun, vapautesi on Sinun.

20210602_171406~3.jpg