1205402c-99de-4137-9f9d-09c41cd224a1.jpg

Mitä maalaus voi antaa sinulle :

• Saat boostin itseluottamukselle ja kehokuvalle! Saat nähdä kehosi uudella tapaa ja maalaus voi tuoda leikkisää kevyttä tapaa suhtautua omiin muotoihin, hyväksyä ja rakastaa mitä on nyt.

 • Saat  identiteetin vahvistuksen. Kehosi ja se miten suhtaudut siihen on osa identiteettiäsi. Tässä se pääsee tarkastelun alle ja ehkä jotain voi muuttua, liikahtaa tai vain huomaat jotain uutta itsessäsi, joka vahvistaa sinua. 

 • Sinä saat  just Sulle täätälöidyn session, joka on ainutkertainen kuvaus Sinusta ja siitä missä olet tällä hetkellä. Ei ole toista Sinua, Olet ainutlaatuinen ja tässä saat sen kokea ja omistaa sen, sekä nauttia siitä!

 • Saat harjoitella antautumista ja vastaanottamista, jotka ovat upeita feminiinisä laatuja. Oman kehon antaminen värien käyttöön voi koskettaa syvästi ja poistaa odotuksia siitä kaikesta mitä pitäisi olla, tuntua tai näyttää. Se poistaa rajoituksia ja vapauttaa olemistasi, sekä rentouttaa.

  • Saat kokemuksen,  joka voimauttaa sua pitkään vielä session jälkeen. On ollut niiii upeaa kuulla nii monilta naisilta, kuinka vaikuttava maalaus on ollut, että se on jättänyt syvemmän jäljen ja lasketunut sisäisyyteen, vaikka se on pesty jo aikoja sitten pois. Kuvien kautta hetkeen voi palata aina uudelleen ja voit ammentaa voimaa itsellesi niin kauan kuin tahdot ja tarvitset.​​

  • Maalaus on ikään kuin miniretriitti, voimapakkaus puristettuna muutamaan tuntiin. Sessio on ennen kaikkea lempeä, rentouttava, kiireetön ja terapeuttinen hetki. jossa saa hetkeksi astua toiseen maailmaan, luovuuden ja luomisen kuplaan.​

  • Saat upeat kuvat itsestäsi, joiden merkitys näyttäytyy aina vaan paremmin ajan kuluessa. "Ihanaa, että tuli tehtyä tällaistakin!" Wautsi, oonpa mä ollu rohkee!" Onneksi tuli tehtyä!" 

  • Saat todellisen taideteoksen. Tää yleensä laitetaan olohuoneen seinälle näkyvälle paikalle. Kokokin on suhteellisen iso. Osaathan nähdä itsesi taiteena?​

  • Ainutkertaisen kokemuksen kehosi kanssa. Kun maalaus on ylläsi saat nähdä itsestäsi aivan uuden puolen. Kehosi hanmottuu uudella tavalla, kun näet sen peilistä värien peittämänä. Wau. 

  •  Maalaus on tila, jossa voit kokea voimaatumisen, jossa itse olet sen keskiössä ts. kukaan toinen ei anna sitä sinulle ulkopuolelta, vaan se on asenne minkä itse tuot hetkeen. Tässä saat kokeilla sitä käytännössä, mikä voi siirtyä arkeesi myös laajemmin. Asenne on "kantaa itsensä, kuin taideteoksen"

  • Sessioon kuuluu suunnittelu - visiointi - valmistelu. Teet sen ennen maalaus sessiota, jotta Sinulle on selkeää, mistä tahdot luopua ja mitä tahdot maalaukseesi tuoda.. Sitä varten lähetän Sinulle Tervetulokirjeen ja kysymyksiä, joihin vastaamalla voit alkaa valmistautua itse hetkeen.

  • Maalaussessio on kuin tyhjä raami, johon tuot itsesi ja tarinasi. Itse maalaus syntyy tarinan ja toiveidesi pohjalta kuin virtaava vesi, raviten ja tehden näkyväksi myös jotain, mitä ei voi etukäteen ennustaa.

 

Mitä muuta voit saada:

☆ Kokemus on terapeuttinen ja eheyttää kehokuvaa ja sitä, miten sitä normaalisti lähestytään tai kosketetaan. Kosketuksen vastaanottaminen, jonka ainoa tarkoitus on mennä sun ehdoilla luoden taidetta ihollesi on ravitsevaa hermostolle ja kyvylle vastaanottaa. Se voi eheyttää sun naiseutta.

☆ Näkyväksi tuleminen tällä tavoin, vaikka vain itsellesi, voi antaa rohkeutta ja siten voimaa mennä asioita kohti mitkä on sulle tärkeitä muutenkin. Olla sä.

 

Rentouttavassa sessiossa menee n.4 tuntia ja maalaus kuvataan lopuksi.

 

Maalauspaikka voi olla luonasi tai kotonani Tampereella.

 

Pyydän maalauksesta tällä hetkellä 400e.

 

 Jos haluat varata paikan niin varaus maksu on 50e.

 

Maalauksen voi maksaa erissä. Ja 100% takaisin palautus jos ei olekaan tyytyväinen... (varausmaksu 50e jää minulle).

 

Varauksen jälkeen saat tark.emmin tietoa, mitä on luvassa ja miten voit valmistautua...

0001-6611963405_20210902_205219_0000.png